Carreres il·legals als polígons de Rubí

Els carrers de Can Jardí i Cova Solera són l'escenari d'aquesta pràctica que ja es va produir fa anys a l'avinguda de la Llana

Molts dels carrers del polígon de Can Jardí tenen nom de músics i compositors, però el que ha sonat de debò aquest cap de setmana són els tubs d’escapament de cotxes que participaven en curses il·legals.

Centenars de joves s'han reunit en les curses il·legals d'aquest cap de setmana

Centenars de joves s'han reunit en les curses il·legals d'aquest cap de setmana

Així ho mostren els vídeos pujats a Youtube i compartits per whatsapp, on apareixen molts joves aglomerats ovacionen cotxes d’alta gamma i tunejats mentre derrapen sobre l'asfalt. Segons ha avançat Ràdio Rubí, es tracta del canal de Drivers Team, que aquest dijous ha retirat els vídeos publicats. Tot i això encara continuen penjats de forma pública en un compte d'Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josue (@desdelasnubes2021)

El mateix mitjà explica que alguns dels temeraris conductors també participarien en petits grups durant el dia pels polígons de Cova Solera i Can Jardí, repetint una pràctica que fa anys tenia lloc a l’avinguda de la Llana, i que va obligar a col·locar reductors de velocitat. 

 

Més info: Instal·len reductors de velocitat a La Llana per evitar les curses de cotxes il·legals

De fet, la zona de dia mostra totes les frenades i les marques que han deixat els cotxes al carrer del compositor Wagner, i també restes de peces de vehicles i ampolles d’alcohol.

Marques sobre l'asfalt al carrer compositor Wagner, al polígon de Can Jardí. FOTO: NHS

Marques sobre l'asfalt al carrer compositor Wagner, al polígon de Can Jardí. FOTO: NHS

Segons l’Ajuntament de Rubí, les curses il·legals de cotxes són una problemàtica que afecta moltes poblacions catalanes i a hores d’ara el consistori estudia la situació per trobar una solució ràpida i eficaç. Mentrestant, expliquen que la Policia local i Mossos d’Esquadra ja han posat diversos dispositius a la zona els darrers mesos.

A la zona es fan virolles, carreres i derrapaments. FOTO: NHS

A la zona es fan virolles, carreres i derrapaments. FOTO: NHS

Un jove va morir en un accident de trànsit a la mateixa zona 

Justament divendres passat perdia la vida un motociclista de 22 anys en un accident de trànsit amb un turisme en una zona molt pròxima, tot i que la relació amb aquest fenomen no ha estat confirmat. Actualment el sinistre està sent investigat per la Policia local i s'ha obert una instrucció judicial.

Més info: Un motociclista de 22 anys, mort en un accident de trànsit a Rubí

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.