Denunciats tres conductors que van participar a la concentració multitudinària de Rubí

No es descarten noves detencions i els denunciats s'enfronten a penes de presó i privació del permís de conduir

Rubí va ser notícia la setmana passada en mitjans de comunicació autonòmics i estatals després de la concentració multitudinària a través de xarxes socials d'un centenar de joves al polígon industrial de Can Jardí per fer 'botellons' i veure com cotxes trucats, i sovint d'alta gamma, feien perilloses accelerades i derrapades.

Més info: La concentració de joves a Rubí per veure cotxes trucats, a diversos mitjans de comunicació

Aquest mateix dilluns, els Mossos d'Esquadra informen que s'ha denunciat penalment tres homes, de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 21 i 24 anys, com a presumptes autors d’un delicte de conducció temerària i a un d’ells també per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Un dels tres cotxes intervinguts. FOTO: Mossos d'Esquadra

Un dels tres cotxes intervinguts. FOTO: Mossos d'Esquadra

Concentració multitudinària convocada a través de xarxes socials

Els fets van succeir la nit de divendres 3 de setembre a dissabte 4 de setembre al polígon industrial Can Jardí de Rubí, on a través de les xarxes socials es va convocar una trobada de vehicles. A la rotonda que hi ha al carrer del Compositor Wagner es va situar un grup nombrós de joves tant a l’interior de la petita rotonda, com a l’exterior de la mateixa, mentre els vehicles efectuaven virolles circulant a gran velocitat i posant en perill tant la integritat de les persones que ho miraven com la seva pròpia.

Els Mossos informen que la investigació continua oberta i no descarten noves detencions. FOTO: Cedida

Els Mossos informen que la investigació continua oberta i no descarten noves detencions. FOTO: Cedida

Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement d’aquests fets i van obrir una investigació que fins al moment ha permès identificar tres conductors i els vehicles que conduïen, tot i que no es descarten noves identificacions en breu, ja que la investigació continua oberta.

Es dona la circumstància que un dels conductors es va veure implicat en la trama del cas Loki, una trama criminal sobre carnets de conduir falsos, i ell va ser un dels que havia obtingut el permís de conduir de manera fraudulenta. Per aquests fets ja va ser denunciat el mes de juliol.

Els cotxes intervinguts, a l'espera que el jutge determini la seva destinació

A banda de denunciar penalment els conductors, els vehicles han estat intervinguts com a elements del delicte i quedaran a disposició judicial fins que el jutjat de guàrdia de Rubí en determini la seva destinació.

Els denunciats s’enfrontaran a penes de presó que podrien arribar fins els dos anys i a penes de privació del permís de conduir que podrien arribar fins els 6 anys.

Els Mossos d’Esquadra alerten que aquesta mena de trobades en què els conductors circulen de manera temerària fent virolles i conduccions arriscades estan prohibides i posen en perill la integritat de les persones que les estan mirant a peu de carrer i també dels mateixos conductors.

 

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació