El detingut per l'assassinat en sèrie de persones sensesostre declararà a Rubí per videoconferència

El jutjat de Rubí instrueix la causa

El detingut per la mort violenta d'almenys tres persones sense llar a Barcelona durant el confinament passarà aquest dijous a disposició del jutjat de Rubí, que instrueix la causa.

L'home té 35 anys, és de nacionalitat brasilera i havia estat detingut a Saragossa per un delicte patrimonial. La detenció es va produir a Sant Cugat del Vallès gràcies a l'avís d'un ciutadà al 112. La investigació està sota secret de sumari i ara els investigadors se centren en saber "què hi ha darrera d'aquesta persona i l'activitat criminal". Una de les incògnites a resoldre és si està relacionat amb una quarta mort d'un sense llar a principis del confinament.

 

"No donava oportunitat a cap defensa. La violència era desmesurada i gratuïta". Així ha definit els crims de l'assassí de rodamons a Barcelona l'intendent Joan Carles Granja dels Mossos d'Esquadra, en una compareixença pública després de la detenció del presumpte responsable a Sant Cugat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.