Frustrada una festa "rave" a l'antic camp de golf de Can Sant Joan

Van ser identificades 4 persones com a presumptes responsables de la seva organització

La policia local de Sant Cugat i Mossos d'Esquadra van evitar la nit de divendres passat una festa "rave" a l'antic camp de golf de Can Sant Joan, en estat d'abandonament des del 2018. 

En l'operatiu policial que es va dur a terme es van identificar quatre persones com a presumptes responsables de l'organització de la festa que, finalment, va ser avortada. Ara la Policia Local està tramitant un expedient de denúncia per organització d'una activitat recreativa sense l'autorització corresponent.

Els terrenys del camp de golf de Can Sant Joan, entre els municipis de Rubí i Sant Cugat, són propietat de l'Incasòl i, segons va anunciar recentment el vicepresident de la Generalitat i conseller de Territori, Jordi Puigneró, s'alliberaran 60 hectàrees per crear un parc interurbà. 

Més info: Puigneró anuncia que l’antic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc

Cal recordar que part de les antigues instal·lacions que hi havia en el camp de golf i que servien de recepció, restaurant i vestuari es troben en un avançat estat de degradació i han sigut objecte de vandalisme. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.