Incendi en una nau de dues plantes a Cova Solera

Més d'una vintena de dotacions de bombers s'han desplaçat fins a la zona

Aquest dimarts a les 14:41, els Bombers han rebut un avís d'incendi en una nau de fabricació d’embalatges i envasos de dues plantes a l'avinguda Cova Solera 25.

Tot apunta que el foc s’ha iniciat a la primera planta, i causa de la gran quantitat de material combustible emmagatzemat al recinte, consistent sobretot en cartró i fustes, s'ha creat un foc intens que ha fet caure part de la coberta de l’edifici.  Els Bombers de la Generalitat informen que s'ha aconseguit que no caigui el forjat de la primera planta i no hi ha risc per a les persones ni per estructures properes. A les 19:00h els Bombers han donat per controlat el foc.

Més d'una vintena de dotacions de bombers s'han desplaçat fins a la zona i s'ha evacuat a una cinquantena de treballadors de naus properes. També s'ha demanat l'evacuació, de manera preventiva, d'una illa de cases pròximes.

Protecció civil ha posat en prealerta el pla procicat i recomana als veïns que es confinin a l'interior dels seus habitatges i tanquin portes i finestres si els arriba el fum o noten molèsties.

Els bombers informen que no hi ha cap ferit ni ha quedat ningú dins del recinte.

Bombers a Cova Solera. FOTO: Cedida

Bombers a Cova Solera. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.