La Policia local desallotja més de 40 persones en una festa a un bar de Rubí

Denunciats els responsables del local i els assistents a la festa, algunes de les quals es van amagar en arribar la policia, per no respectar les mesures anticovid

L'Ajuntament de Rubí informa que a última hora de la tarda de dissabte, agents de la Policia local de Rubí van desallotjar una festa organitzada en un bar del carrer d’Abad Escarré. Els agents van denunciar als responsables del local i a 41 persones assistents, algunes de les quals s’ocultaven a diferents espais de l’establiment quan la policia va accedir a l’interior.

El consistori rubinenc també explica que durant les nits del cap de setmana la policia ha vigilat diversos espais de les urbanitzacions, polígons i al nucli urbà per evitar botellons i reunions sense respectar el toc de queda. En aquest sentit, s’han programat controls a diferents punts, que també han donat com a resultat la tramitació de vàries propostes de sanció.

 

La Policia local de Rubí insisteix en la necessitat de no abaixar la guàrdia en aquesta època de reducció gradual de les mesures per frenar la pandèmia.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.