La tempesta passa per Rubí sense deixar incidències importants

Els Bombers han rebut quatre avisos lleus a diferents punts de la ciutat

La tempesta ha passat per Rubí entre les 14 h i les 16:30 i malgrat que els xàfecs han estat bastant forts els Bombers no han rebut cap avís d'incidència important a la ciutat.

 

Segons ha pogut saber el TOT Rubí, només s'han rebut quatre avisos lleus. El primer ha estat a les 14:29 h a la carretera de Molins de Rei, prop de la benzinera, on s'ha alertat que hi havia molta aigua i que hi havia una forta olor a gasoil. Els Bombers han supervisat el lloc, però no han trobat res significatiu.

Posteriorment, a les 14:31 h al carrer Torrent de l'Alba, el cos ha rebut un altre avís d'un pis on estava entrant aigua per la rentadora i la caldera de gas. A les 15:12 h al carrer Sant Salvador un transformador enganxat prop d'una casa feia espurnes, ha marxat la llum i els veïns han sortit dels seus domicilis per por que es pogués proclamar un incendi, quan ha arribat el cos no hi havia fum ni una alta temperatura, i per això afirmen que ha quedat en mans de la companyia elèctrica.

Finalment, a les 15:13 h s'ha rebut un avís d'un vehicle que s'havia quedat atrapat sota el pont a l'IV-C20 a conseqüència de l'acumulació d'aigua. Els Bombers finalment no han hagut d'actuar, ja que s'ha trucat finalment a l'assegurança del cotxe que és qui finalment s'ha encarregat de solucionar la situació.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.