Torna el festival de grafit Full Colors aquest cap de setmana

El festival és una iniciativa de l’entitat local de grafiters Petados Crew que compta amb la col·laboració de La Skateboarding Rubí i l’Associació Juvenil musical La Sonik

La cinquena mostra de grafit i art urbà Full Colors tindrà lloc els dies 16 i 17 d’octubre. La proposta torna a la plaça Josep Tarradellas, l’espai on va néixer el festival. Una trentena d’artistes del grafit de Barcelona, Lleida, Alacant i València, que decidiran els colors i els temes de les seves creacions, tornaran a canviar la imatge d’aquest espai públic amb la creació de deu nous murals. 

Els artistes confirmats són: Urih, Kets, Mala, CAyn, Baie, Axia (Petados Crew), Teck, Idok, Abex, Silex (també locals), Sater, Yubia, Phen, Kram, Uriginal, Kapi, Sendys, Tzack, Lily, Miedo, Folk, Conse, Nels, Pako, Mer, Turkesa, Rosaroseyo, Megui i Jose Luis GNR.

 

El festival és una iniciativa de l’entitat local de grafiters Petados Crew que compta amb la col·laboració de La Skateboarding Rubí i l’Associació Juvenil musical La Sonik. L’entitat d’skaters organitzarà un campionat d’skate diumenge i La Sonik s’encarregarà de posar música al festival amb una selecció de DJ locals.

Enguany, a més, s’incorpora al cartell del Full Colors l’Escola d’Art i Disseny edRa, que proposa l’activitat Gargots Creatius: a partir d’un mural de gargots, infants i adults hauran de trobar formes reconeixibles i pintar-les de colors. La regidora de Joventut, Annabel Cuesta Fabre, ha agraït “la complicitat de les entitats locals en l’impuls del Full Colors i, un cop més, la predisposició d’edRa per sumar-se a qualsevol iniciativa que faci ciutat a través de l’art i la creativitat”.

Completen la proposta dues rutes del grafit que s’iniciaran a la plaça del Doctor Pearson i finalitzaran a la mateixa plaça de Josep Tarradellas. Totes les activitats paral·leles són obertes a tothom amb inscripció prèvia al propi espai, menys les dues rutes pels grafits, per a les quals cal reservar plaça a través de www.rubijove.cat.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.