Torna el teatre al Casal Popular el pròxim 2 i 3 d'octubre

El Grup Escènic del Casal Popular inicia el actes del Centenari amb l’obra de teatre “Tu i l’Hipòcrita”

El Grup Escènic del Casal Popular torna amb el seu Centenari amb la representació el pròxim 2 i 3 d'octubre de l'obra de teatre Tu i l'Hipòcrita. Abans de l'obra, es farà una presentació dels actes que el grup vol portar a terme durant tot l'any fins a la tardor del 2022. Aquest constarà d'un breu parlament de la Presidenta del Casal, Montserrat Comellas, i una lectura de la poesia sobre la pandèmia per l'Alfons Martí, un dels membres més antics del Casal.

image

L'obra presenta la història de l'Honorat, un home "feliçment" casat que el dia del seu quarantè aniversari rememora aquells moments del passat que d'una manera o altra han marcat la seva vida: la pressió familiar perquè estudiés la carrera de dret; l'intent de fugir de casa; el primer amor amb la noia del pis de sota, que anys després retrobarà tan canviada que li causarà fàstic; la coneixença de la seva futura dona i el seu enamorament; etc. L'Honorat es dedica a culpar els altres del seu fracàs i de la seva insatisfacció presents, però alguns personatges clau de la seva vida intervindran per fer-lo adonar que aquest fracàs es deu a la seva por a trencar les convencions i a actuar lliurement.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.