Treballadors del CST denuncien un "buit de poder" que "paralitza" la institució

La construcció d'un CUAP i la creació d'un nou accés a l'Hospital, entre els projectes que el comitè demana resoldre

El comitè d'empresa del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha denunciat que l'ens pateix un "buit de poder" que està "paralitzant" diversos projectes considerats estratègics. En un escrit presentat a l'Ajuntament i la Generalitat –institucions del Consell de Govern del CST-, els treballadors recorden que el president de l'òrgan rector va renunciar al seu càrrec i que l'alcalde Jordi Ballart tampoc exerceix la seva tasca com a vicepresident per motius personals que l'han obligat a reduir l'agenda política.

"El Consell de Govern es troba en precari", es queixa el comitè, que avisa que això afecta projectes com la construcció d'un nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) o la creació d'un nou accés a l'Hospital de Terrassa.Al mateix escrit, el comitè reclama afrontar l'ampliació de les àrees assistencials de l'Hospital, incrementar les places de pàrquing i reduir les despeses de lloguer i manteniment de l'Hospital de Sant Llàtzer.

Els treballadors insten l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat a "assumir les seves responsabilitats" per a què el CST el CST “pugui encarar un futur a mig i llarg termini amb certeses concretes i no amb una situació de fragilitat”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.