La UE Rubí cau davant el Mollet en un partit intens (1-2)

La UE Rubí suma una nova derrota després de caure aquest diumenge davant el Mollet a casa

Tornen els fantasmes a la UE Rubí. Les bones sensacions que havia deixat l'equip la setmana passada davant el Júpiter a la Verneda s'han esvaït aquest diumenge durant la primera part del partit al Municipal de Can Rosés davant el Mollet.

Els rubinencs no han entrat bé al partit i s'han vist superats pels visitants que hi han sabut moure molt millor la pilota i aprofitar els espais en defensa, fins que al minut 5 de la primera han aconseguit avançar-se en el marcador.

Amb l'avantatge, el Mollet s'ha blindat enrere aconseguint que el Rubí trobés molt pocs espais per crear perill i esperant un contraatac amb el qual poguessin posar més distància al marcador. D'aquesta manera ha arribat el gol del molletenc Alexis qui ha fet un autèntic golàs abans de la mitja hora de partit que posava el partit molt difícil a la UE Rubí. S'arribava al descans amb el 0-2 a favor dels visitants i amb la sensació que en qualsevol moment, i a conseqüència de la tensió dels jugadors i el resultat, a l'àrbitre se li podia descontrolar el partit tot i que finalment no ha estat així.

Moment de gran tensió durant el partit entre la UE Rubí i la UE Mollet. FOTO: Andrea Martínez

Moment de tensió durant el partit entre la UE Rubí i la UE Mollet. FOTO: Andrea Martínez

A diferència d'altres partits, l'equip dirigit per Juan Romero ha jugat millor la segona part. El Rubí ha aconseguit tenir més la pilota i ha creat moltes més ocasions amb un Raúl que s'ha posat l'equip a l'esquena i ha liderat l'atac local. Villegas ha aconseguit retallar distàncies al marcador amb una bona rematada de cap després d'un centre des de banda dreta.

Els rubinencs ho han continuat intentat i han tret la seva millor versió, sobretot en defensa per part de Silvestre que ho va tallar tot per intentar que l'equip mirés cap endavant, però no ha estat suficient per acabar empatant el partit.

La UE Rubí suma 12 punts, un més que tres últims rivals de la classificació, i amb aquesta derrota deixar escapar la possibilitat d'allunyar-se així de les posicions inferiors de la taula. La pròxima setmana els rubinencs visiten el líder de la categoria, la Guineueta, a les 12:30 h.