La UE Rubí s'imposa al Parets (3-0)

El club rubinenc guanya contundentment al Parets al Municipal de Can Rosés i trenca així la dinàmica negativa de les darreres setmanes

La UE Rubí ha aconseguit una contundent victòria aquest migdia al Municipal de Can Rosés coincidint amb la tornada del públic als estadis, i és que amb les noves restriccions es podia omplir fins al 50% de l'aforament. Així, els rubinencs s'han imposat al Parets per 3 a 0 en un partit on els locals han estat superiors des del xiulet inicial.

Els rubinencs arribaven el partit sense gaire temps per descansar després del partit disputat a Mataró aquest dijous on l'equip va acabar sumant un punt, però amb la sensació que més aviat havia deixat escapar la possibilitat d'aconseguir els tres punts en l'últim sospir. Ara, tocava trencar la dinàmica negativa de tres derrotes i un empat per tornar a agafar confiança i mirar novament cap a dalt en la classificació.

A la primera meitat, el Rubí ha sortit amb la idea de tenir el domini de la pilota, però els 10 minuts s'ha vist com els visitants han intentat tenir més l'esfèric mentre que els rubinencs pressionaven tímidament la sortida de pilota d'un Parets que ja ha mostrat la falta d'idees. Tot i això, un primer temps sense moltes ocasions per cap dels dos equips fins als darrers 5 minuts on el Rubí ha tingut un parell d'ocasions clares per avançar-se al marcador, però que la defensa visitant s'ha encarregat de rebutjar in extremis.

A la represa, el Rubí ho ha seguit intentant i ha ficat una marxa més. Els de Joan Romero han tingut diverses ocasions per fer el primer del partit, però no ha estat fins al minut 68, quan Raúl ha aconseguit transformar una falta a la frontal, fent passar la pilota per sota la tanca, i això que el Parets havia col·locat un jugador a terra per evitar justament això. Un cop oberta la llauna, els gols han començat a venir sols. Només 5 minuts després, Anouar feia el segon amb una bona definició picant la pilota per sobre el porter. Raventós seria l'encarregat de matar al partit al minut 83 i posar el definitiu 3-0.