Veïns i veïnes de Rubí realitzen un simulacre d'examen per obtenir la nacionalitat

La plataforma Rubí Acull ha permès a veïns i veïnes de Rubí respondre les preguntes d'un model d'examen com els que es fan per obtenir la nacionalitat espanyola

L'entitat Rubí Acull ha organitzat aquest matí de dissabte, al carrer Magí Ramentol de la ciutat, un simulacre d'examen per denunciar les dificultats que han de superar les persones que volen o necessiten la nacionalitat espanyola. 

Més info: Rubí Acull organitzarà un simulacre d'examen per denunciar la dificultat d'obtenir la nacionalitat

 

Així, veïns i veïnes de Rubí han pogut realitzar un model d'examen com els que es realitzen a les convocatòries i veure quin tipus de preguntes han de respondre per demostrar la seva integració al país. 

Preguntes com: "Quants senadors s'escullen en cada província, amb excepció de les Illes, Ceuta i Melilla? Quina d'aquestes tres persones és un famós director de cinema espanyol?", o "en quin any van conquerir Granada els Reis Catòlics", són algunes de les 25 preguntes que poden sortir a l'examen per aconseguir la nacionalitat i que segons una de les organitzadores, Núria Ribera, assegura que "moltes persones que la tenen només per haver nascut aquí segur que no sabrien respondre".

Rubí Acull organitza un simulacre d'examen per denunciar la dificultat d'obtenir la nacionalitat. FOTO: Andrea Martínez
 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.