El Veinti empata a domicili davant el Pallejà (1-1)

Un gol de Joel López (Pollo) en el temps afegit fa que els rubinencs sumin un punt en la seva visita al Pallejà

El CF Juventud 25 de Septiembre disputava aquest diumenge al camp municipal Fernando Muñoz Carrasco el partit corresponent a la 13era jornada del grup 8 de la Tercera Catalana davant el Pallejà.

La primera part del partit va ser pels rubinencs que segueixen demostrant les millores de les darreres setmanes. El Veinti va estar molt segur en tasques defensives, però a l'hora de materialitzar les ocasions no van estar gaire encertats tot i ser algunes bastants clares.

A la represa, el Pallejà va sortir amb iniciativa i es va fer amb el domini de la pilota. L'equip dirigit per Jaume Andreu va tenir alguna ocasió per posar-se per davant, però van ser els locals qui finalment van aconseguir el primer gol del partit a només 10 minuts pel final.

Un final de partit bastant boig i intents, on van veure targetes fins a 6 jugadors fruit de picabaralles entre jugadors d'ambdós equips. Va ser en el temps afegit quan Joel López, conegut com a Pollo, va enganxar una rematada per fer el gol de l'empat.

El Veinti jugarà aquest dimarts a les 19:30 h el partit ajornat corresponent a la segona jornada contra La Palma Cervelló en el Municipal 25 de Septiembre. Duel clau per demostrar la recuperació de l'equip i abandonar la zona baixa de la classificació, i que marcarà el del pròxim diumenge davant la UE Papiol a les 12 h també a Rubí.