Victòria i bones sensacions de la UE Rubí davant el Mataró (1-0)

Els rubinencs van ser superiors al Mataró durant tot el partit i el resultat va poder ser més ampli

La UE Rubí ha aconseguit la victòria aquest diumenge davant el Mataró al Municipal de Can Rosés. L'equip dirigit per Juan Romero ha transmès bones sensacions i en general, van ser superiors als visitants durant tot el partit i el resultat podia haver estat més ampli.

Els primers minuts del partit han estat més del Mataró que no pas dels rubinencs, però un cop entrats en ritme, la UE Rubí ha aconseguit clarament el control i han començat a arribar les ocasions més clares. En aquesta línia, ha arribat el primer gol per mediació de Méndez que ha materialitzat amb una bona rematada una gran centrada de Raúl Pérez.

S'ha arribat al descans amb el resultat d'1-0 i a la represa, el domini ha continuat pel conjunt local. El Mataró ho intentava, però sense èxit. Els rubinencs van tenir ocasions per aprofitar i tancar el partit, però la falta d'eficàcia va fer que el resultat finalment no es mogués.

Amb aquesta victòria el Rubí suma tres punts més que, tot i no pujar a la taula classificatòria, si que obre distància amb els rivals que es troben a la part més baixa de la classificació.