Victòria i permanència per la UE Rubí (4-2)

La UE Rubí suma tres punts davant el Sabadell Nord i certifica la permanència a Primera Catalana un any més

Victòria de la UE Rubí aquest diumenge al Municipal de Can Rosés davant el Sabadell Nord. Els rubinencs enfrontaven el partit amb la motivació de sumar tres punts que els servirien per certificar la salvació i esvair tots els fantasmes d'un possible descens.

Així, el conjunt dirigit per Juan Romero ha sortit endollat i al cap de dos minuts de partit ja guanyava gràcies a un gol de penal transformat per Raúl Pérez. Bona primera part del Rubí que ha sabut moure ràpidament i bé la pilota fent que el Sabadell en cap cas es trobés còmode. Al minut 33, arribava el segon gol dels locals gràcies a una bona jugada de Jacobo mentre que Padillo faria el tercer just abans d'arribar el descans.

La segona part començava amb el 3-0 favorable els locals i amb la sensació que molt malament s'havien de fer les coses perquè el partit pogués caure de la banda visitant. Un Rubí confiat combinat amb un Sabadell que no va perdre la cara al partit, va acabar amb el primer gol visitant al minut 56. Fruit d'aquest gol, els sabadellencs han guanyat en confiança i han tingut 20 minuts on han tingut el domini del partit i les ocasions més clares fins a arribar al minut 71 quan feien el segon.

Vint minuts per acabar el partit i la UE Rubí havia deixat que el Sabadell escorcés la distància a la mínima en el marcador. Malgrat els nervis, l'equip de Juan Romero va saber patir i aguantar el resultat fins que Poch aconseguiria al minut 77 fer el quart i definitiu gol després de retallar al porter i quedar-se sol davant la porteria visitant.

Amb aquesta victòria la UE Rubí certifica la permanència a Primera Catalana, objectiu marcat per l'equip després de l'aturada, i s'assegura un any més a la categoria tot i la irregular temporada. Al club rubinenc li queden dues jornades per disputar, la primera serà aquest dimecres 9 de juny a les 20:30 h davant l'Unificació Llefià -partit ajornat per un positiu de Covid-19- al Municipal de Can Rosés i l'última jornada que es disputarà dissabte 12 de juny quan el Rubí visitarà el camp de Les Franqueses.

E3NBw5pWEAUi82E

150 partits d'Aitor Torres i Joan Raventós

Abans de l'inici del partit, la UE Rubí ha volgut fer un acte de commemoració al capità Aitor Torres i el també jugador Joan Raventós per haver arribat a la xifra de 150 partits vestint la samarreta del club.

Els dos jugadors han passat per un passadís fet per la resta de futbolistes de la plantilla per finalment rebre de part de la directiva del club una samarreta commemorativa amb el dorsal 150.

Aitor Torres i Joan Raventós arriben els 150 partits amb la samarreta de la UE Rubí. FOTO: UE Rubí