Xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat

El pròxim 1 d'octubre tindran lloc dues sessions programades per l'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional de l'Ajuntament de Rubí

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) de l’Ajuntament de Rubí ha programat una xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA), que ofereix la Generalitat de Catalunya. La conferència tindrà lloc el pròxim divendres 1 d’octubre en dues sessions: de 12 a 13 h i de 13 a 14 h.

 

Les ajudes PUA tenen com a objecte contribuir a les despeses relacionades amb l’adquisició de productes i amb les actuacions destinades a permetre l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. La xerrada organitzada per l’OADF està pensada per orientar les persones assistents en la tramitació d’aquesta prestació.

Una tècnica del servei els explicarà com emplenar la sol·licitud, on i quan han de portar-la, i quins són els requisits que han de complir per obtenir l’ajut. La sessió pot ser d’interès per a persones amb un grau de discapacitat del 33% o superior que necessitin material específic per comunicar-se, moure’s o poder mantenir una bona higiene personal. També per a ciutadania que necessiti audífons o que hagi de condicionar el seu vehicle per poder conduir.

Per poder assistir a la xerrada informativa, cal inscriure-s’hi prèviament trucant a l’OADF al telèfon 637 831 056 o enviant un correu electrònic a [email protected].

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.