Activitats culturals per aquest cap de setmana a Rubí

Totes les activitats es portaran a terme respectant les mesures de seguretat corresponents per la Covid-19

Aquest cap de setmana a Rubí s’organitzen diverses activitats musicals i de cinema per gaudir de la cultura sense sortir de la ciutat. Totes les activitats es portaran a terme respectant les mesures de seguretat corresponents per la Covid-19 i en la majoria només es podrà accedir amb reserva d’entrada.

Concert de Pep’s Show Boys

Divendres 21 d’agost, a les 21 h

Parc de La Serreta

Pep’s Show Boys ens porten el més elegant repertori de cançons de la història de l’electroswing, jackinhouse i swinghouse, tota una tendència al nord d’Europa que cada com ens sona més habitual a base de ritmes que enganxen i melodies oldie’s que musicalitzen molts dels sons que ens arriben en el camp de la publicitat.

Reserva la teva entrada

Segueix-lo en directe per Facebook Live

Les pompiers

Tots els divendres i dissabtes del 3 de juliol al 29 d’agost, a partir de les 18 h

Carrers dels barris on es desenvolupin les activitats

Els bombers de La Tal, que molts de vosaltres ja coneixeu, tornen a ser perfectes mestres de cerimònies. Es passejaran pels carrers anunciant els espectacles que podreu veure i explicant els llocs on es faran. Un any més seran un veritable punt d’informació mòbil de la programació cultural. Cia. La Tal.

Vacaciones en Roma

Diumenge 23 d’agost, a les 22 h

 

Amfiteatre del parc del Castell

Director: William Wyler (EUA, 1953)

Comèdia romàntica (tots els públics) | Versió doblada

Durant una visita a Roma, Anna, la jove princesa d’un petit país centreeuropeu, tracta d’eludir el protocol i les obligacions que implica el seu càrrec, i s’escapa del palau per visitar la ciutat d’incògnit. És així com coneix a Joe, un periodista americà que busca una exclusiva i fingeix no conèixer la identitat de la princesa. La parella viurà uns dies inoblidables passejant per la ciutat.

Reserva la teva entrada

Tiburón

Diumenge 23 d’agost, a les 22 h

 

Pista del parc de La Serreta

Director: Steven Spielberg (EUA, 1975)

Drama (tots els públics) | Versió doblada

A la costa d’un petit poble de l’est dels Estats Units, un enorme tauró ataca a diverses persones. Per temor als nefastos efectes que aquest fet pot provocar sobre el negoci turístic, l’alcalde es nega a tancar les platges i a difondre la notícia, però un nou atac del tauró acaba amb la vida d’una banyista. Quan el terror s’apodera de tothom, un veterà caçador de taurons, un oceanògraf i el cap de la policia local s’uneixen per capturar l’esqual.

Reserva la teva entrada

 

A l’hora d’assistir a qualsevol de les activitats s'han de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries:

  • Obligatori l’ús de mascaretes.
  • S’ha de garantir una bona higiene de mans. L'Ajuntament posarà a disposició de les persones assistents gel hidroalcohòlic.
  • Cal mantenir la distància de seguretat mínima.
  • És obligatori omplir el formulari de declaració responsable conforme no es presenta cap simptomatologia ni contacte estret amb persones amb símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.