L’Antiga Estació acull una exposició en homenatge a Remedios Varo

També hi ha pintures sobre el Rubí d'ara i abans i de temàtica diversa

L’espai expositiu Antiga Estació acull des d’aquest dijous, les obres de l’alumnat del taller d’Anna Tamayo. En aquesta ocasió, s’hi mostraran prop d’una trentena de quadres que inclouen producció inspirada en l’artista surrealista Remedios Varo, pintures de temàtica diversa i una dotzena de treballs que documenten el Rubí d’abans i d’ara.

Alquimistes, bruixes i éssers espirituals 

Remedios Varo és una important representant del moviment surrealista. La seva obra barreja ciència, misticisme, esoterisme i màgia, i dona a les dones un inusual protagonisme, allunyant-les de l’habitual imatge d’objecte del desig masculí per convertir-les en alquimistes, bruixes i éssers espirituals.

A banda de les obres inspirades en Remedios Varo, l’alumnat d’Anna Tamayo Ymbert també exposa pintures de temàtica diversa treballades de manera individual i una dotzena de quadres que recullen imatges emblemàtiques de Rubí.

Horaris de visita 

La mostra es podrà visitar fins al 31 d’octubre en l’horari habitual de l’equipament: dijous, divendres i dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.