L'Ateneu obre les inscripcions per a la seva programació d'estiu

Teatre, música i tastets formatius per a diversos públics

En aquesta nova programació d'estiu, l'Ateneu ha recollit en forma de tastets formatius aquells tallers que han tingut bona acceptació anteriorment, com ara l'escriptura o l'aquarel·la. Així, s'han previst les activitats Escriure l'erotisme Escrivim gènere negre, totes dues d'una durada de quatre hores i un preu de 10 euros, i també el tastet Intensiu d'aquarel·la, amb una durada de set hores i mitja i un preu de 19 euros.

Pel que fa a l'oferta familiar, hi ha previstes tres noves activitats dins el cicle Art i creativitat i, cada dimarts a les 19 h, una proposta diferent de teatre per gaudir també amb els infants. La programació completa es pot consultar aquí

 

El públic general també tindrà al seu abast diverses activitats escèniques. Serà el cas de l'espectacle Música i poesia (2 de juliol) i de dues propostes commemoratives: Big Mama canta a Felícia Fuster (14 de juliol), que celebra el centenari d'aquesta autora; i Ese Tango (16 de juliol), on l'escola de dansa i teatre Vuit Temps ret homenatge al músic Astor Piazzolla coincidint també amb els cent anys del seu naixement.

A més, dins el cicle Feminisme Interseccional, s'han programat els concerts de les cantautores Patrycia (9 de juliol) i Alba Mirás (15 de juliol), així com l'obra de teatre Los hombres blancos deben morir (23 de juliol).

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia 

A causa de l'emergència sanitària, totes les activitats requereixen inscripció prèvia o bé de manera presencial a l'equipament (carrer de Xile, 1). 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.