Què fem aquest cap de setmana a Rubí?

Propostes per viure el cap de setmana a Rubí

L’últim cap de setmana de setmana del mes de gener es presenta amb propostes molt variades d’oci i cultura a Rubí.

Divendres 31 de gener

- Aquesta tarda, a les 19 h, a l’Ateneu municipal (carrer de Xile 1) es projectarà el documental del mes, que és ‘Els testimonis de Putin’. Es tracta d’un reportatge que ha guanyat diversos premis i festivals, on a través de diversos testimonis, entre ells el del mateix Putin o Mikhaïl Gorbatxov, s’explica com l'actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Cartell del documental 'Els testimonis de Putin'

   

- Avui a les 22 h,  l’espai 14/13, ubicat a la planta baixa del centre cívic del Pinar, Empty Cage presenta el seu nou disc Moneda de tres cares. Cuchilla y Diazepan faran sonar, novament, els temes del disc 6T+El Glande de Schrödinger oferiran el seu tractament de filosofia quotidiana. El concert té un preu de 5 euros i l’aforament és limitat.

Empty Cage presenta el seu nou disc Moneda de tres cares

  

Dissabte 1 de febrer

- Una jornada més de La Trocalleria, a la plaça Pearson a partir de les 10:30 h. Punt d’intercanvi setmanal itinerant d'objectes de segona mà on trobar oportunitats a canvi d’allò que ja no necessites.

- Aquest dia, el CRAC organitza una nova jornade de Vine a fer el vermut al CRAC!, a les 12 h. El mateix dia, el col·lectiu LGTBIQ+ organitzarà una Kafeta amb karaoke a les 20 h.

 

- El dissabte també hi haurà jornada de portes obertes a dues escoles, el Col·legi Maristes, que oferirà visites guiades a les famílies interessades en escolaritzar els seus infants per al curs 2020-2021, a les 9 h. L’Escola Balmes farà el mateix a les 10 h.

- Sessió de Jam Session a càrrec de Marcos Corcín. A les 20h a l’Ateneu municipal.

Diumenge 2 de febrer

- L’Asociación Rociera Andaluza de Rubí celebra el dia de la Candelera amb una missa cantada pel coro rociero a la parròquia de Sant Pere (plaça Dr. Guardiet) a les 10 h. A les 12 h hi haurà el vi d’honor a l’av. Castellbisbal, 1.

La Candelera del 2019. FOTO: Facebook de l'Asociación Rociera Andaluza de Rubí

  

- Sessió de Jam Blues a càrrec de Víctor Puertas i Balta Bordoy. A les 19h a l’Espai l’Aurora.

- Els infants podran gaudir de la pel·lícula ‘Dumbo’ de Tim Burton a les 17:30 h al CRAC (carrer Sant Joan 1), de forma gratuïta.

El CRAC projectarà la pel·lícula 'Dumbo' de Tim Burton per als més petits. FOTO: Cedida