Què fer aquest cap de setmana a Rubí

Activitats culturals per gaudir de la ciutat aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana a Rubí s’organitzen diverses activitats de cinema, música i teatre per gaudir de la cultura sense sortir de la ciutat. Destaquen els concerts en el marc del cicle envelaRts i la pel·lícula Adú que es podrà veure en el cinema a la fresca.

Totes les activitats es portaran a terme respectant les mesures de seguretat corresponents per la Covid-19 i en la majoria només es podrà accedir amb reserva d’entrada.

Concert de Made in Black

Divendres 7 d’agost, a les 21 h

Pista del Centre Cívic de Can Fatjó

Made in Black és el projecte dels músics Keco Pujol, Santi Úrsul i Micky Izquierdo, un homenatge als principals estils de la música negra a través dels seus artistes emblemàtics, un viatge sonor pels bressols del ritme.

Reserva la teva entrada

Set up

Dissabte 8 d’agost, a les 22 h

Pista del Centre Cívic de Can Fatjó

Fascinats per la fastuositat de les grans produccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i un imaginari propi de fa molts anys. Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats són els ingredients principals d’aquest espectacle. Cia. Los Barlou.

Reserva la teva entrada

Les pompiers

 

Tots els divendres i dissabtes del 3 de juliol al 29 d’agost, a partir de les 18 h

Carrers dels barris on es desenvolupin les activitats

Els bombers de La Tal, que molts de vosaltres ja coneixeu, tornen a ser perfectes mestres de cerimònies. Es passejaran pels carrers anunciant els espectacles que podreu veure i explicant els llocs on es faran. Un any més seran un veritable punt d’informació mòbil de la programació cultural. Cia. La Tal.

Adú

Diumenge 9 d’agost, a les 22 h

Amfiteatre del parc del Castell

Director: Salvador Calvo (Espanya, 2020)

Drama (+ 16 anys) | Versió original en castellà

En un intent desesperat per arribar a Europa i arraulits davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per amagar-se a les bodegues d’un avió. No gaire lluny un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla, arribada de fa poc d’Espanya.

Hi col·labora: Rubí Acull

Reserva la teva entrada

A l’hora d’assistir a qualsevol de les activitats s'han de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries:

  • Obligatori l’ús de mascaretes.
  • S’ha de garantir una bona higiene de mans. L'Ajuntament posarà a disposició de les persones assistents gel hidroalcohòlic.
  • Cal mantenir la distància de seguretat mínima.
  • És obligatori omplir el formulari de declaració responsable conforme no es presenta cap simptomatologia ni contacte estret amb persones amb símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.