El còmic ‘Bat Alan, Biografia d’un assassinat social’, es presentarà a l'Ateneu

El llibre, en format de novel·la gràfica, relata el cas de l'Alan Montoliu

El Racó del Llibre organitza, el pròxim dimecres 1 de juny, a les 19 h, a l’Ateneu municipal (carrer de Xile, 1), la presentació del còmic ‘Bat Alan, Biografia d’un assassinat social’, del dibuixant Ramón Boldú i editat per Astiberri.

Més info: Ramón Boldú: “L’Alan volia ser un superheroi”

El llibre, en format de novel·la gràfica, relata el cas de l'Alan Montoliu, el primer menor de Catalunya que feia el trànsit de noia a noi, que patia assetjament escolar i es va treure la vida quan només tenia 17 anys.

El llibre vol posar llum sobre una tragèdia amb una vocació clara de conscienciar la societat  i que serveixi d’ajuda per evitar que es faci la vida impossible a persones que la societat creu diferents fins al punt que els agredits prenguin la desesperada sortida de treure’s la vida.

La presentació serà conduïda pel periodista Carles Aluju i participarà el mateix autor, Ramon Boldú, la professora d’institut Montse Flores i un membre de l’Associació Chrysallis.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació