Concerts i cinema a la fresca per aquest cap de setmana a Rubí

Activitats culturals per aquest cap de setmana a Rubí

Aquest cap de setmana a Rubí comença oficialment l'època de vacances però això no impedeix seguir gaudint de diverses activitats culturals sense sortir de la ciutat. Es projectaran dues pel·lícules a la fresca i hi haurà concerts a l'aire lliure. Això sí, totes les activitats estan condicionades a les noves mesures de seguretat imposades per la Covid-19, per la qual cosa és imprescindible la reserva d'entrada prèvia

Cicle envelaRts

Concert de Javier Gil i Pemi Rovirosa
Divendres 31 de juliol, a les 21 h
Parc de La Serreta

Javier Gil i Pemi Rovirosa ens proposen un recital musico-poètic d’amor i desamor, de ferides i cures, on la paraula i la música d’una guitarra seran els principals actors d’un espai còmplice i íntim.
Reserva la teva entrada

 

Babo Royal
Dissabte 1 d’agost, a les 22 h
Parc de La Serreta

Un imperi de cinquanta metres quadrats, un rei llunàtic i un trobador singular. Un petit territori on regna l’excentricitat. Un joc en el qual les jerarquies s’inverteixen, en el qual allò previsible sorprèn i en el qual estan prohibits el seny i la normalitat.
Ganso i Cia.
Reserva la teva entrada

Cinema a la fresca 

Érase una vez en... Hollywood
Diumenge 2 d’agost, a les 22 h
Amfiteatre del parc del Castell

Director: Quentin Tarantino (EUA, 2019)
Thriller (+ 16 anys) | Versió doblada
Érase una vegada en... Hollywood, de Quentin Tarantino, ens porta a Los Angeles de 1969, on tot està canviant i on l'estrella de la televisió Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) i Cliff Booth (Brad Pitt), el seu doble de molts anys, s'obren camí en una indústria que ja pràcticament no reconeixen. La novena pel·lícula del cèlebre escriptor i director compta amb un ampli repartiment i múltiples trames argumentals que rendeixen un tribut als moments finals de l'època daurada de Hollywood.
Reserva la teva entrada

Dirty dancing
Diumenge 2 d’agost, a les 22 h
Pista del parc de La Serreta

Director: Emile Ardolino (EUA, 1987)
Musical (tots els públics) | Versió doblada
Anys seixanta. Johnny Castle (Patrick Swayze) és un expert professor de ball i un amant consumat. Baby Houseman (Jennifer Grey) és una avorrida i innocent adolescent de 17 anys. Un estiu es coneixen en el balneari on ell treballa. Tot i que pertanyen a classes socials molt diferents, quan la música sona i ballen al ritme del dirty dancing, les diferències que els separen desapareixen.
Reserva la teva entrada

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.