Conferència '18 mesos després, què en sabem de la COVID?'

La sessió serà telèmatica i les persones interessades podran enviar els sues dubtes prèviament

El Servei de Salut Pública de l'Ajuntament posarà en marxa aquest mes de juny una Aula de Salut amb l'objectiu de fomentar l'adopció d'hàbits saludables entre la ciutadania. La iniciativa, que du per lema Parlem de salut, fem salut, compta amb la col·laboració de professionals sanitaris dels tres centres d'atenció primària de la ciutat –Anton de Borja, Sant Genís i Mútua– i del Centre de Salut Mental Ferran Salsas i Roig.

 

Durant les sessions, els i les professionals compartiran amb la ciutadania els seus coneixements i la seva experiència en relació a l'adopció de bons hàbits i als diferents factors de risc per a la salut. Les xerrades, d'una hora i mitja aproximadament, es podran seguir en obert pel canal de YouTube de l'Ajuntament i, per tant, no serà necessari fer cap tipus d'inscripció. Les persones que estiguin interessades a resoldre dubtes referents al tema de la sessió podran enviar-los prèviament a través del correu [email protected] per tal que els i les ponents puguin tenir-los en compte a la seva exposició.

La primera conferència tindrà lloc el dimarts 8 de juny a les 18 h sota el títol 18 mesos després, què en sabem de la COVID? Anirà a càrrec de les infermeres Núria Puerto i Yolanda Gracia, del CAP Mútua, i de María del Mar Sánchez, del CAP Sant Genís, i se centrarà en com es contagia la COVID-19, què hem de fer en cas de tenir-la i en tot el que fa referència a la vacunació.

El Servei de Salut Pública treballa per dedicar les properes sessions de l'Aula de Salut a la salut mental, la nutrició i l'activitat física.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.