Les joves de l’Ensamble Liber-arte oferiran un concert al CRAC

Aquestes joves participen en un grup de corda i a través de la música emprenen un projecte d’integració i de vida allunyat de les violències

La gira de l’Ensamble Liber-arte consisteix en la realització de diversos concerts d’un grup de corda (violí, viola i violoncel) integrat per tres dones joves salvadorenques que han recuperat la llibertat i que, mitjançant la música, emprenen un nou procés per viure en dignitat, amb drets i sense violència. Aquest divendres estaran al Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC) a les 19 h. Serà taquilla inversa i caldrà inscriure's prèviament a través d'un formulari del CRAC. 

 

L’Ensamble Liber-Arte forma part del projecte de creació d’una Orquestra de cordes desenvolupat per TNT des de l’any 2016 a la presó d’Ilopango (San Salvador). 

Actualment l’orquestra està integrada per 80 dones joves entre 14 i 23 anys que compleixen condemna per delictes vinculats a les maras: homicidi, extorsió, robatori, tràfic de drogues, etc.

La gira també incorpora diferents activitats de sensibilització en municipis catalans on les joves components del grup presenten les seves “històries de vida”, el llibre “Las guapas”, on joves de l’orquestra de cordes reflexionen sobre la seva situació, i es dona a conèixer el model d'inserció i atenció integral de restitució de drets per a dones privades i exprivades de llibertat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.