La llibreria l'Ombra inicia el seu club de lectura amb Borja Bagunyà

L'escriptor presentarà la seva última obra, 'Els angles morts', a la llibreria de Rubí

La llibreria l’Ombra encetarà per novè any consecutiu el seu Club de Lectura el pròxim mes d’octubre. El dimecres 29 de setembre, a les 19 h, Borja Bagunyà serà l’escriptor convidat a la primera sessió d’aquest curs, durant la qual presentarà la seva obra més ambiciosa i agosarada, Els angles morts, publicada aquest any per l’editorial Periscopi.

Els angles morts és una novel·la exigent, explosiva, i esplèndida que ens proposa una reflexió profunda sobre la relació entre l’art i la vida, i, per tant, sobre la condició humana. El lloc d’aquesta reflexió són les vides i els esperits d’uns personatges que viuen el món oscil·lant sobre un vèrtex que està a punt d’esfondrar-se.

Seguint la línia encetada des del principi, el Club de Lectura continua subratllant la qualitat dels escriptors catalans, i oferint un espai per apropar-los als seus lectors. Gràcies a aquest convenciment, la llibreria l’Ombra ha acollit, entre d’altres, als escriptors Toni Sala, Eva Baltasar, Marta Orriols, Tina Vallès, i Jordi Puntí.

Inscripcions

Les persones interessades en el Club de Lectura de la llibreria l'Ombra només cal que s'adrecin per correu electrònic a [email protected] o truquin a l'establiment per confirmar assistència. La trobada amb l'autor és una activitat gratuïta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.