Música i cinema per aquest cap de setmana a Rubí

Activitats culturals per gaudir de la ciutat aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana a Rubí s’organitzen diverses activitats de cinema, música i circ per gaudir de la cultura sense sortir de la ciutat. Destaquen els concerts en el marc del cicle envelaRts i la pel·lícula Mientras dure la guerra que es podrà veure en el cinema a la fresca.

Totes les activitats es portaran a terme respectant les mesures de seguretat corresponents per la Covid-19 i en la majoria només es podrà accedir amb reserva d’entrada.

Concert de Veil

Divendres 14 d’agost, a les 21 h

Amfiteatre del Parc del Castell

Veil neix de la fusió del talent musical de la Txell Prades i l’Albert Solà. Inspirats per la música d’arrel americana i la delicadesa dels seus vocalistes, aquest duet ens ofereix un repertori de cançons melancòliques combinades amb la força de la música electrònica més actual.

Reserva la teva entrada
Segueix-lo en directe per Facebook Live

Quan no tocàvem de peus a terra

Dissabte 15 d’agost, a les 22 h

Amfiteatre del Parc del Castell

Dos amics que encara ho són, amb un passat en comú i moltes ganes de retrobar les tardes de joc quan tot era possible. Dos amics que fan volar la imaginació en un espectacle de circ que explora les tècniques tradicionals amb una estètica contemporània que fa ballar un món de somnis. Cia. Circ Pistolet

Reserva la teva entrada

 

Les pompiers

Tots els divendres i dissabtes del 3 de juliol al 29 d’agost, a partir de les 18 h

Carrers dels barris on es desenvolupin les activitats

Els bombers de La Tal, que molts de vosaltres ja coneixeu, tornen a ser perfectes mestres de cerimònies. Es passejaran pels carrers anunciant els espectacles que podreu veure i explicant els llocs on es faran. Un any més seran un veritable punt d’informació mòbil de la programació cultural. Cia. La Tal.

Mientras dure la guerra

Diumenge 16 d’agost, a les 22 h

Amfiteatre del parc del Castell

Director: Alejandro Amenábar (Espanya, 2019)

Drama (+ 7 anys) | Versió original en castellà

Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la rebel·lió militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca.

Reserva la teva entrada

A l’hora d’assistir a qualsevol de les activitats s'han de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries:

  • Obligatori l’ús de mascaretes.
  • S’ha de garantir una bona higiene de mans. L'Ajuntament posarà a disposició de les persones assistents gel hidroalcohòlic.
  • Cal mantenir la distància de seguretat mínima.
  • És obligatori omplir el formulari de declaració responsable conforme no es presenta cap simptomatologia ni contacte estret amb persones amb símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.