El Cicle de Música de Cambra arriba a la 25a edició amb tres nous concerts

El primer concert de la proposta és el 29 d’abril a les 20.30 h amb el duo format per Pau Mercadal al violí i Rafael Roca al piano

El dijous 29 d’abril es posa en marxa la 25a edició del Cicle de Música de Cambra que organitza l’Escola municipal de Música Pere Burés i el servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí. El cicle inclou tres concerts gratuïts oberts a tota la ciutadania, cada dijous a les 20.30 h fins al 13 de maig. A causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19, l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia d’entrades.

Les actuacions comencen el 29 d’abril a l’auditori Alícia de Larrocha de l'Escola Municipal de Música amb el duo format per Pau Mercadal al violí i Rafael Roca al piano.

 

El 6 de maig serà el torn del Dèlia Quartet a l’auditori de El Castell. El conjunt format per Estel Vivó Casanovas, saxòfon soprano; Queralt Vivó Casanovas, saxòfon alt; Aaron Lara Bel, saxòfon tenor i Pol Cabrera Plaza, saxòfon baríton; oferirá concert Traçant emocions amb un programa que evoca imatges d'arreu del món.

El cicle es tancarà de nou a l’auditori de El Castell el 13 de maig amb el Quartet Altimira format per Maria Florea i Luís Peña als violins; David Andújar a la viola i Mariona Tuset al violoncel.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.