Xavi Mas presentarà el seu segon llibre “Confesiones del banquillo”

Els beneficis aniran destinats a l’Associació Els Nens de la Llauna, entitat que ajuda als infants obligats a la mendicitat al Senegal

El pròxim dimecres dia 5 de maig tindrà lloc la presentació oficial del llibre de Xavi Mas, vicepresident de l'escola de futbol CEF Can Mir, sota el títol: “Confesiones del banquillo”. L’esdeveniment, que tindrà lloc a l’auditori de la Biblioteca municipal a les 18 hores, serà presentat per la periodista de Ràdio Rubí Lidia Yuste.

El llibre, que compta amb relats en format d'entrevistes als nois menors estrangers tutelats de la ciutat, pretén commoure consciències i apropar-nos als motius que van obligar a aquests joves a deixar la seva família i la seva terra, iniciar una dura travessia fins arribar al nostre país, i començar una nova vida a una societat on no sempre és positiva la seva acollida.

 

Aquest llibre és el segon que publica el Xavi Mas, i els beneficis que s’obtinguin amb la seva venda aniran íntegrament destinats a l’Associació Els Nens de la Llauna, entitat que ajuda als infants obligats a la mendicitat al Senegal.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.