Videoconferència sobre l’estrès i l’ansietat amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

S’oferiran recursos per afrontar aquestes situacions, així com coneixements per detectar quan poden arribar a derivar en un trastorn

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre), el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat una nova xerrada dedicada a l’estrès i l’ansietat. La videoconferència tindrà lloc el proper dijous 14 d’octubre a partir de les 12 h, i es podrà veure a través de YouTube.

 

Sota el títol Cuidem la nostra salut emocional: l’estrès i l’ansietat, la infermera María Pino Villar, del programa de suport a primària del Centre Ferran Salsas i Roig, explicarà en què consisteixen aquests dos estats emocionals negatius i com es poden gestionar per tal de normalitzar-los, de manera que no es cronifiquin i ens permetin gaudir de la vida.

Durant la conferència del 14 d’octubre, s’oferiran recursos per afrontar aquestes situacions, així com coneixements per detectar quan poden arribar a derivar en un trastorn.

La regidora de Salut Pública, Marta Oliva, ha recordat que "la salut mental és molt important per al nostre benestar i això s’ha fet especialment evident en els darrers temps a causa de la pandèmia”. 

   

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.