Videoconferència sobre l’estrès i l’ansietat amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

S’oferiran recursos per afrontar aquestes situacions, així com coneixements per detectar quan poden arribar a derivar en un trastorn

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre), el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat una nova xerrada dedicada a l’estrès i l’ansietat. La videoconferència tindrà lloc el proper dijous 14 d’octubre a partir de les 12 h, i es podrà veure a través de YouTube.

Sota el títol Cuidem la nostra salut emocional: l’estrès i l’ansietat, la infermera María Pino Villar, del programa de suport a primària del Centre Ferran Salsas i Roig, explicarà en què consisteixen aquests dos estats emocionals negatius i com es poden gestionar per tal de normalitzar-los, de manera que no es cronifiquin i ens permetin gaudir de la vida.

Durant la conferència del 14 d’octubre, s’oferiran recursos per afrontar aquestes situacions, així com coneixements per detectar quan poden arribar a derivar en un trastorn.

La regidora de Salut Pública, Marta Oliva, ha recordat que "la salut mental és molt important per al nostre benestar i això s’ha fet especialment evident en els darrers temps a causa de la pandèmia”. 

   

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.