L’incendi de la panificadora de Vallespa, 25 de febrer de 2016

La pudor del fum es podia sentir fins i tot a les veïnes poblacions de les Fonts i Terrassa

La fotografia d'aquesta setmana està extreta de la xarxa, concretament de mlcorreduria.com. Ens mostra els bombers en l'acció d'extingir les flames de l'incendi de la panificadora de Vallespa, ocorregut el 25 de febrer de 2016 a la nostra localitat. Era un complex de grans dimensions, una nau de dues plantes i uns 2.000 m² situada al polígon industrial de Can Rosés des de 1977, concretament entre els carrers de la Pagesia i del Molí de la Bastida.

Ha estat un dels incendis més importants i devastadors dels últims temps a Rubí. El sinistre va tenir inici cap a les 18.45 h d'aquell 25 de febrer en un dels forns i per fortuna els treballadors que en aquells moments eren dins el complex van poder escapar de l'incendi sense cap problema. Les 21 dotacions de bombers de la Generalitat que hi varen intervenir van estar treballant tot el dia i part de la nit per poder apagar les flames i només fins a l'endemà, cap a les 11 del matí, va poder donar-se per extingit l'incendi.

 

La pudor del fum es podia sentir fins i tot a les veïnes poblacions de les Fonts i Terrassa, segons exposava la premsa local.

No va haver-hi cap ferit entre els treballadors de la fàbrica; només un dels bombers va patir unes ferides lleus.

Després de l'incendi la planta panificadora va ser declarada sinistre total, ja que el foc la va destruir completament. Durant molts dies es van poder veure les restes calcinades de les instal·lacions.

No acabarem aquestes línies sense dir que l'empresa estava en tràmits de dissoldre's a causa de certs problemes econòmics.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.