Nou butlletí dedicat al centenari del Celler i l’arribada del tren a Les Fonts

Ja està disponible el butlletí número 80 del Centre d’Estudis Rubinencs i el Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí

Dos aniversaris ocupen aquest any 2020. D’una banda, el centenari de la creació del Celler cooperatiu de Rubí, una obra de Cèsar Martinell i, d’una altra, l’arribada del tren elèctric a la localitat veïna de Les Fonts.

La commemoració del centenari de Les Fonts ha estat resultat de l’activitat conjunta del Centre d’Estudis Rubinencs, del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí i de l’associació de propietaris i veïns de la localitat, que ha donat com a fruit una sèrie d’activitats malgrat les dificultats que ha provocat la crisi de la pandèmia.

 

Tampoc hi podia faltar l’habitual article referent al patrimoni arqueològic de la ciutat, de la mà de Jordi Font, així com la secció “La conversa”, de Guifré Lloses, que aquesta vegada té com a protagonista la companyia de teatre rubinenca “La Tal”.

El nou número està disponible a la Vilalta, el Racó del Llibre, L’Ombra, el local del Centre d’Estudis Rubinencs (Biblioteca Mestre Martí Tauler) i a la papereria Hello Yoli, de Les Fonts, al preu de 7 euros.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.