La restauració de la Font de Can Moritz, 2016

Voluntaris i voluntàries de Rubí d'Arrel i del Centre Excursionista de Rubí, recolzats per Caçadors de Trastets, van treballar de valent per arranjar la font de Can Moritz

La foto, de Rubí d'Arrel, mostra diversos voluntaris i voluntàries de Rubí d'Arrel i del Centre Excursionista de Rubí, recolzats per Caçadors de Trastets, que van treballar de valent per arranjar la font de Can Moritz, descoberta feia poc a la zona de Castellnou. Es troba concretament entre els carrers de Cabrera i de Can Matarí, molt prop de la mansió modernista que el cerveser barceloní d'origen francoalemany Louis Moritz es va fer construir en aquesta zona i que data del 1922.

 

Fou descoberta per uns veïns el 2015 i Rubí d'Arrel de seguida va pensar a reconstruir-la igual que s'havia fet amb la de Sant Muç feia poc. La feina realitzada va ser bàsicament la neteja de l'interior de la font, que era ple de deixalles, fragments d'obra, aigua i algun tronc. Caçadors de Trastets es va encarregar del desbrossament de l'entorn.

L'activitat es va emmarcar dins del projecte que es va iniciar el 2012 anomenat "Recuperem les fonts de Rubí", amb la primera actuació consistent en la neteja i restauració de la de Sant Muç, juntament amb moltes altres entitats de Rubí.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.