Per un accés sense tantes restriccions per als veïns i veïnes de l’illa de vianants de Rubí

"Com a veïns i veïnes de l'illa de vianants som conscients que cal pacificar aquesta zona de la ciutat, però això no ha d'anar en detriment de la nostra mobilita"

Els veïns i veïnes residents a l'illa de vianants de Rubí, així com molts comerciants, ens considerem abusivament castigats per la política sancionadora de l'Ajuntament de Rubí que no ens té en compte. Com a ciutadans de Rubí ens sentim perjudicats pel sol fet de residir-hi i que des de l'administració sempre se'ns posi mil pals a les rodes tan sols per voler accedir als nostres domicilis com fan sense cap problema molts altres veïns i veïnes de la ciutat. Aquest greuge comparatiu s'accentua encara més amb l'alta probabilitat de rebre un número molt alt i inassumible de multes per la incorrecta notificació dels canvis de mobilitat en els accessos a l'illa de vianants per part de l'Ajuntament, i que afecten directament als veïns i veïnes que hi residim.

Aquesta política sancionadora i abusiva representa una indefensió flagrant per a tots aquells i aquelles que hem d'accedir amb vehicle molt sovint als nostres domicilis o garatges i estem constantment exposats a ser sancionats si accedim per error o desconeixement per on no hi estem autoritzats.

Totes aquestes limitacions reverteixen negativament en el comerç local perjudicant les vendes i fins i tot els abastiments.

Per tot això exposat cal un canvi profund en la dinàmica de l'illa de vianants que tingui molt més en compte la mobilitat de les persones que hi resideixen i que hi treballen. Com a veïns i veïnes de l'illa de vianants som conscients que cal pacificar aquesta zona de la ciutat, però això no ha d'anar en detriment de la nostra mobilitat. Volem poder decidir sobre el nostre barri i accedir-hi sense restriccions ni multes de cap tipus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.