Agraïment a tots aquells rubinencs que han fet costat al petit comerç

"La gent que treballa darrere d'un taulell també mereix una mica de reconeixement", opina aquesta dependenta de Rubí

Sóc una dependenta d'una coneguda fleca de Rubí i m'agradaria que féssiu públic el meu agraïment a tots aquells rubinencs, que d'una manera exemplar, han fet costat al petit comerç d'aquesta ciutat.

Tot i que han estat uns dies molt durs i estressants per tots aquells treballadors que hem estat cara al públic (cues inacabables, no poder oferir tot el que es volia, intentar atendre a tothom el millor possible...) la resposta que hem rebut ha estat impressionant. La gent ens ha demostrat que quan cal tots podem ser amables i ajudar als que tenim al costat.

Però també m'agradaria fer un esment a aquella minoria (per sort molta minoria) que no han tingut cap consideració amb els treballadors que hem estat al davant d'aquests comerços. A tots aquells que ens han menyspreat, que s'han passejat pels carrers i botigues de la nostra ciutat sense cap mesura de protecció i saltants totes les normes de confinament. Són aquests als qui no els hi tremola el dit a l'hora d'exigir i ser molt crítics amb la feina del demès.

M'agradaria que tots aquests dies servissin perquè tots féssim una mica d'autoreflexió i ens adonéssim de tot el que que ens necessitem els uns als altres.

Que la gent que treballa darrere d'un taulell també mereix una mica de reconeixement i, com a tothom, també ens agrada sentir un "bon dia" i "adéu" més que "no despachas?", "venga niña que tengo prisa".

Però no deixarem que aquesta minoria en tregui l'il.lusió de treballar per la gent. Gràcies a totes per  per haver confiat amb nosaltres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.