Alcaldessa als barris

"La plaça que hi ha davant l'Edifici Europa podria convertir-se en un espai útil pel personal que treballa en aquest polígon"

Quina gran iniciativa la de l'Ajuntament la de poder arribar a tots els barris de la ciutat a través de visites de l'alcaldessa. Donat que cada cop és més necessari fer arranjaments a zones que no estan al centre i que, per tant, queden poc visibles. Sens dubte és una eina molt necessària.

És per això que ens agradaria donar a conèixer l'estat de la plaça que hi ha davant l'Edifici Europa, darrere del B & B Hotel Rubí (l'avinguda Electricitat) fent cantonada i totalment visible a l'entrada de Rubí. Una petita zona rodejada de polígons, darrere del nou LIDL.

Es tracta d'un espai d'arbres que podria permetre als treballadors del voltant tenir una molt bona àrea de descans si estigués net i buidat de residus i escombraries.

L'estat actual és lamentable i fins i tot s'hi troben rates, containers buidats a terra i deixades absolutes.

Aquest espai podria convertir-se en un espai totalment útil per a tot el personal que treballa en aquest polígon. I ja posats a demanar, si s'hi afegís ni que sigui un banc o una taula de pícnic, podria convertir-se en un espai de descans envoltat d'arbres, un petit oasi en mig d'un polígon.

En definitiva, una inversió mínima, però amb una gran repercussió.

Aquesta neteja, beneficiaria a moltes persones de la zona i donaria una altra imatge i un nou espai recreatiu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.