El parc de Ca n'Oriol s'ha quedat petit

"Clarament, els ciutadans necessitem espais verds on poder estar a l'aire lliure i gaudir. A Rubí li calen moltes zones verdes"

Veient l'èxit i la necessitat dels ciutadans envers els parcs verds, com el de Ca n'Oriol, seria bo que l'administració tingués més en compte que s'han d'ampliar les zones verdes. Hem de poder comptar amb més espais de natura i també destinats a l'oci gratuït.

Clarament, els ciutadans necessitem espais verds on poder estar a l'aire lliure i gaudir. A Rubí li calen moltes zones verdes.

Els caps de setmana el parc està més que amortitzat. Inclús hi ha dies on ens sorprèn el soroll, de tanta gent com hi ha.

Just al costat de l'era, hi ha una zona de matolls força extensa, que ara mateix no fa cap servei. Tant de bo hi poguessin plantar gespa i arbres i ja disposaríem d'una extensió més, del que és un dels parcs amb més demanda.

Potser hi ha altres plans per aquesta zona o bé, no es pot fer servir com voldríem, ho desconec, però a simple vista sembla possible.

Està clar que és una necessitat vital que Rubí no compleix. Ens falten parcs grans, parcs per jugar a bàsquet i esports en general, parcs infantils amb més capacitat, zones verdes extenses i ja anem tard amb tot.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.