El CN Rubí inicia la temporada amb la Copa Catalunya

Les lligues estatals tenen previst començar el 17 d’octubre, la femenina, i el 31 d’octubre, la masculina

El Club Natació Rubí va iniciar la temporada al mes de setembre amb el Torneig de la represa  de waterpolo en la seva fase de grups de la Copa Catalunya.

Aquests partits de waterpolo es van disputar durant el mes de setembre amb la presència dels dos equips absoluts, femení i masculí, del CN Rubí.  Des del club asseguren que aquests enfrontaments serviran com a test de cara a la temporada 2020-2021. Una temporada on les lligues estatals tenen previst començar el 17 d’octubre la femenina i el 31 d’octubre la masculina.

La  fase de grups s’ha disputat en una sola volta. En el cas masculí s’han distribuït en quatre grups, on el CN Rubí ha quedat enquadrat al grup C juntament amb el CN Terrassa, el CN Catalunya, el CN Granollers i el CN Vallirana.

D’altra banda, la competició femenina s’ha disputat en dos grups, on l’equip femení ha quedat enquadrat al grup B amb el CN Mataró, el CE Mediterrani, el CN Sant Feliu i al UE Horta.

L’equip femení del CN Rubí va finalitzar la primera fase a la tercera posició amb dues victòries i dues derrotes.Classificant-se per disputar els quarts de final a doble volta contra un dels equips que més s’ha reforçat per disputar la Copa d’Europa, el CN Terrassa.

Per la seva part, l’equip absolut masculí també va completar la primera fase amb dues derrotes i dues victòries ocupant la tercera posició i classificant-se per disputar els quarts de final. Actualment falta saber l’equip al qual s’enfrontaran en aquesta fase.

Tot plegat en una temporada que per al club es presenta amb molts interrogants a causa de la situació actual.