L’equip masculí de waterpolo de Rubí, a la final de primera Divisió Nacional

Les jugadores del CN Rubí perden a Madrid però es mantenen en primera posició al seu grup

El primer equip masculí de waterpolo del CN Rubí ha disputat aquest cap de setmana la segona volta de la semifinal de primera Divisió Nacional. En un partit molt ben jugat pels waterpolistes de Rubí, els nois de Rui Tiago no van donar opcions al CN Montjuïc i van imposar-se se manera contundent a l’equip barceloní amb un clar 17-8.

Amb aquest resultat l’equip aconsegueix l’objectiu de classificar-se per disputar la final que donarà l’ascens a la Divisió d’Honor del waterpolo estatal. La final la diputaran contra el CN Caballa de Ceuta. El primer partit serà aquest pròxim dissabte a Can Rosés a partir de les 12 h.

D’altra banda, l’equip absolut femení va viatjar a Madrid per enfrontar-se al CDN Boadilla. Les jugadores de Manel Llobregat no van poder sumar els tres punts (6-5) en un enfrontament molt igualat i que es va decidir en el tram final del partit.

Tot i el resultat, les waterpolistes mantenen la primera posició del seu grup igualades a punts amb l’EW Zaragoza. L’equip disputarà aquest dissabte l’última jornada contra el CN Sant Feliu, amb la intenció d’endur-se’n el tres punts i acabar com a primeres de grup.

L'equip de triatló es va desplaçar el cap de setmana passat a la Comunitat Valenciana per participar a l'Infinitri Half Triathlon de Peníscola. FOTO: Cedida

L’equip de triatló aconsegueix la 14 posició

Tanmateix, l'equip de triatló es va desplaçar el cap de setmana passat a la Comunitat Valenciana per participar a l'Infinitri Half Triathlon de Peníscola. Una espectacular carrera que destaca per les seves singulars localitzacions convertint-la en una prova (1,9 km - 90 km - 21 km.) reconeguda per la seva exigència i bellesa. L'equip del CN Rubí que va disputar aquesta competició nacional estava format per Daniel Jimenez (154è categoria V1M), Jordi Garcia (59è categoria V1M), Juan José Sanchez, Ricard Valenzuela (11è categoria V2M), Jose Luis Lopez (68è categoria V2M), Francesc Martínez (326è categoria ABM), Carlos Pardos (102è categoria V1M), Samuel Madrid (33è categoria V1M), José Mendez (64è categoria V2M), Antoni Venteo i Federico Haba (12è categoria V2M). L’equip va assolir una fantàstica 14a posició de 42 clubs participants.