Magnífica Copa de la Reina de les jugadores de waterpolo del CN Rubí

El CN Rubí de waterpolo femení demostra que té un futur molt esperançador després de perdre contra el que es proclamaria guanyador de la Copa de la Reina 2020, el CN Sabadell

Divendres passat es va disputar la Copa de la Reina 2020. El CN Rubí va quedar aparellat per disputar els quarts de final amb el CN Sant Andreu, actualment quart classificat de la lliga. En un partit memorable i molt emocionant, les noies del David Martín es van imposar per la mínima (11-10) a l'equip barceloní, donant la gran sorpresa de la jornada i classificant-se per segona vegada consecutiva per disputar les semifinals. Les joves waterpolistes del CN Rubí van realitzar un gran partit contra un dels equips capdavanters de la lliga, demostrant que l'equip té un futur molt esperançador. A les semifinals del dissabte, l'equip va perdre contra l'equip que al final també es va imposar a la final i per tant guanyador d'aquesta edició de la Copa, el CN Sabadell.

Des del club feliciten tot l'equip, jugadores i tècnics, per la gran Copa realitzada, animant-los a seguir amb aquesta actitud i compromís.

Per la seva part l'equip absolut masculí va disputar un partit que tenia ajornat contra el CN Granollers, perdent per la mínima (8-7). Tot i la derrota l'equip continua mantenint la tercera posició de la lliga.

La resta de resultats van ser els següents:

Resultats de la resta d'equips del CN Rubí

Intensa jornada de natació a Can Rosés

Dissabte passat a la tarda es va disputar a les instal·lacions de Can Rosés, la 5a jornada de la lliga alevina de natació. Van competir un total de vuitanta nedadores i nedadors de sis clubs de natació; CN Masnou, CN Gramenet, AE Europa Center, CN Badia, CE Àgora i CN Rubí. Les joves promeses del CN Rubí van tenir una destacada actuació, millorant molts d'ells els seus registres.

Dissabte es celebrar la 5a jornada de la lliga alevina. FOTO: Cedida

Duatló ciutat de Girona

Diumenge passat es va disputar el VII Duatló de Girona. El nostre club va estar representat per tres triatletes que van assolir les següents classificacions: Ricard Valenzuela: 100 general / 4rt V2M; Jordi Garcia Tey: 150 general / 49è V1M
i Carlos Pardos: 180 general / 61è V1M.

Duatló a la ciutat de Girona. FOTO: Cedida