Les noies de David Martín viatjaran a Saragossa i esperen continuar amb la bona dinàmica

Crònica amb els resultats de la setmana dels diferents equips del Club Natació Rubí

L'equip absolut femení es desplaçarà aquest dissabte fins a Saragossa per enfrontar-se a l'EW Zaragoza a partir de les 19 h. Les noies de David Martín viatjaran amb l'objectiu de tornar amb un bon resultat que les hi permeti afrontar amb confiança els dos següents compromisos de la setmana vinent, contra dos dels equips capdavanters de la classificació el CN Sabadell i el CN Sant Andreu. Aquests dos partits seran els últims abans de disputar-se la Copa de la Reina, del 28 a l'1 de març a Sabadell.

D'altra banda, l'equip absolut masculí no tindrà competició fins a la setmana vinent. Serà un doble enfrontament contra el primer classificat, el CN Molins de Rei (dimecres 19), i contra el setè, l'ARC Ciudad Lineal (dissabte 22).

El segon equip absolut masculí continua sumant punts. Aquesta vegada va ser contra el CN Sant Feliu B, a qui va vèncer amb un clar 10-6. L'equip continua en la primera posició de la classificació.

La resta de resultats van ser els següents:
 

 
La resta de resultats de la setmana

  


Bon paper al Campionat de Catalunya de l'equip aleví de natació

La setmana passada es va disputar a Manresa el Campionat de Catalunya d'hivern aleví de natació. El CN Rubí va competir en les proves individuals amb una nedadora: la Lucía Latorre i quatre nedadors; el Iago Verdú, l'Hèctor Ramos, l'Òscar Van Doorn i el Nil Monleón. Els nedadors Daniel Jurado i el Joaquim Teixidor, van competir en les proves de relleus.

Campionat de Catalunya aleví de natació. FOTO: Cedida

   

Destaquen el paper de l'Hèctor Ramos, que va quedar 9è en la general, quedant a 1 segon d'assolir les mínimes per classificar-se pel Campionat d'Espanya, en les proves dels 100 i 200 esquena.