L'AUP destaca que són "l'única alternativa" durant el seu acte central de campanya

Durant l'acte s'han reivindicat propostes concretes de cada àmbit de la ciutat i ha acabat amb un concert

L'acte central de la formació s'ha dut a terme a la plaça nova estació i ha comptat amb l'actual cap de llista, Marina Dolset, la que ha sigut regidora durant els últims quatre anys, Betlem Cañizar, i la diputada de la CUP al Parlament, Eulàlia Reguant.

Dolset ha volgut posar distància amb altres formacions d'esquerra i ha remarcat que l'AUP és una força amb autonomia pròpia com per marcar el pròxim mandat. La cap de llista també ha valorat molt positivament el pas de la regidora Betlem Cañizar per l'Ajuntament, i ha sentenciat que "som el grup municipal que més propostes ha portat al ple, tot i tenir només una regidora i renunciar a assessores".

La diputada, per la seva banda, ha destacat que l'AUP és "l'única alternativa" davant d'un context de "desafecció i desmobilització" on els partits majoritaris el que plantegen són les "receptes de sempre". Reguant ha explicat que són una alternativa que posa sobre la taula la necessitat de "plantar cara" a fons voltors i les elits.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.