Ciutadans proposa retirar ajudes socials a "delinqüents reincidents"

Roberto Martín, el candidat de la formació, ha assegurat que si guanya les eleccions destinaran tots els recursos a resoldre la inseguretat

En el primer dia de campanya electoral, l'alcaldable liberal Roberto Martín ha fet saber mitjançant una nota de premsa que "No hi haurà a Rubí una persona que cometi delictes i alhora estigui cobrant una ajuda social d'aquest Ajuntament" i que la prioritat del seu programa electoral és garantir la seguretat de la ciutat.

Martín ha assenyalat que aquesta és una mesura "de sentit comú" perquè segons ha explicat, un delinqüent "no ha de cobrar les ajudes que altres famílies sí que necessiten per a subsistir". "Lluitarem contra l'exclusió social i dedicarem recursos i polítiques per a erradicar la pobresa i la marginalitat, però no tolerarem que els delinqüents cobrin ajudes de l'Administració Pública", ha manifestat.

El cap de llista de la formació ha destacat que la inseguretat és un dels principals problemes que té el municipi. "Volem posar el focus en la seva millora, perquè els problemes han anat augmentant any rere any". En aquest sentit, ha assegurat que a partir del 28 de maig "destinarem tots els recursos possibles a resoldre un problema que s'està cronificant".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.