Debat electoral amb els candidats a l'alcaldia de Rubí

Aquest dimarts, a les 21h, els alcaldables dels partits es trobaran cara a cara en streaming amb els mitjans de comunicació

  Segueix el debat aquí!

Aquest dimarts 23 de maig, el TOT Rubí coorganitza un debat electoral conjuntament amb Ràdio Rubí, Diari de Rubí i Rubitv. El debat serà a les 21h a porta tancada en streaming des de La Sala i comptarà amb la participació dels sis alcaldables que tenen representació a l'Ajuntament i una intervenció gravada de les candidatures que no van obtenir representació a les eleccions de 2019 i aquelles que es presenten noves.

Concretament, els candidats amb representació a l'Ajuntament que participen són: la candidata del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Ana María Martínez; el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Xavier Corbera; el candidat d'En Comú Podem Rubí (ECPR), Andrés Medrano; el candidat de Ciutadans (Cs), Roberto Martín; el candidat de Veïns per Rubí (VR), Toni García; i la candidata d'Aalterntiva d'Unitat Popular (AUP), Marina Dolset.

  Segueix el debat aquí!

Els candidats que no tenen representació, però que participaran amb una intervenció en format de vídeo són: el candidat del Partit Popular (PP), Juan José Giner; el candidat de Junts Rubí (JR), Ivan Vila: la candidata de VOX, Nerea Andrés; el candidat de Valents, Roberto Torrecilla; i el candidat de Som-hi Rubí / Ara Pacte Local, Lluís Viñas.

Més info: Consulta totes les llistes i els noms que es presenten a les eleccions de Rubí

El programa, d'una hora i mitja de durada, es podrà veure i escoltar en directe al web de Ràdio Rubí i a la 99.7 de la FM, a les 21h.

  Segueix el debat aquí!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.