En Comú Podem es mostra com a "opció transformadora" de la ciutat

Durant el seu acte central de campanya, els comuns han reivindicat les polítiques verdes

Aquest dijous ha tingut lloc l'acte central de campanya d'En Comú Podem, on la portaveu del partit al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, ha acompanyat a l'alcaldable Andrés Medrano, a la número dos, Ànnia García, i a altres noms de la llista com Elena Montesinos o Jordi Arnaiz.

La portaveu ha destacat el projecte Rubí Brilla i l'ha definit com "política valenta i transformadora". A més, ha declarat que es tracta d'un projecte que ha inspirat a altres poblacions i que a Catalunya s'està impulsant el pla Catalunya Brilla, que està inclòs en els pressupostos de la Generalitat.

La portaveu de la formació al Parlament fent declaracions. FOTO: Cedida

La portaveu de la formació al Parlament fent declaracions. FOTO: Cedida

Referent a la publicació al BEO de la Llei d'habitatge estatal, Albiach ha volgut remarcar que "l'única garantia que a Rubí es limitaran es regularan els preus dels lloguers es diu En Comú Podem i Andrés Medrano".

Per la seva banda, Medrano ha valorat positivament el que porta de campanya perquè han sigut capaços de fer arribar a la ciutadania les seves propostes, unes propostes "realistes" que entenen una ciutat amb "ADN sostenible i que ha de mantenir el seu patrimoni industrial".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.