El Partit Popular de Rubí presenta el seu programa electoral

El candidat a les municipals, Juan José Giner, ha comptat amb el suport d'Alejandro Fernández i Cayetana Álvarez de Toledo

El Partit Popular de Rubí ha presentat el seu programa electoral davant la militància en un acte celebrat a l'Ateneu Municipal. L'esdeveniment ha comptat amb la presència destacada del president del PP català, Alejandro Fernández, i la diputada del partit per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, els quals han brindat el seu suport a Juan José Giner, el candidat del PP a l'alcaldia de Rubí.

Giner ha explicat que l'eix central del seu programa electoral se centra en l'ordre, l'urbanisme, l'ajuda als autònoms i les famílies, així com en la defensa dels ''valors populars'' com ara la convivència, la llibertat i la cultura de l'esforç.

Alejandro Fernández, president del PP català, ha ressaltat el desig de canvi de la població per ''deixar enrere governs socialistes i separatistes". Fernández també ha volgut destacar la importància de tenir ciutats "ben estructurades i ordenades" i ha expressat la seva confiança en el candidat de Rubí, afirmant que serà clau per a la governabilitat de la ciutat.

Per la seva banda, la diputada del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assenyalat que les properes eleccions municipals del 28 de maig són decisives per posar fi "al procés sanchista que pretén liquidar l'ordre constitucional". Álvarez de Toledo ha afegit que el govern espanyol, ha cedit la governabilitat de l'estat a forces polítiques ''radicals'' com ERC i EH Bildu. La diputada ha denunciat que l'actual govern espanyol, amb el suport d'aquestes forces polítiques, està ''erosionant'' valors com la convivència i la llibertat mitjançant un discurs ''victimista''.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.