Som-hi defensa combatre les ocupacions i la reincidència en actes delictius

Lluís Viñas, l'alcaldable de la formació, també aposta per la renaturalització de la riera

Genís Boadella, diputat del PDeCAT a Madrid, ha visitat Rubí per donar suport a l'alcaldable de Som-hi, Lluís Viñas, com a mostra de política municipalista, però que no renega del discurs nacional. També ha defensat les propostes en matèria de seguretat que estan impulsant des de Madrid.

Boadella ha explicat dues d'aquestes propostes, una referent als casos de delinqüents reincidents i l'altre a les ocupacions. La primera, que ja és llei, ha consistit a modificar el Codi Penal per canviar la configuració legal dels petits furts perquè es tinguin en compte en els casos de delinqüents reincidents.

El diputat ha explicat que l'altra proposta, referent a les ocupacions, vol que la comunitat de veïns pugui iniciar el procés de desnonament quan el propietari no es fa responsable d'una ocupació "problemàtica".

Per la seva banda, Viñas ha mencionat al col·lectiu de La Riera que volem i ha defensat el seu projecte de renaturalització de la riera afegint més espais verds al voltant.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.