Veïns Per Rubí defensa la necessitat d'una nova piscina municipal a Rubí

La formació explica que la piscina de Can Rosés s'ha quedat petita per a una població que no deixa de créixer

Veïns per Rubí ha reivindicat aquest dimecres la necessitat que té la ciutat d'una nova piscina, ja que d'ençà que es van tancar les que hi havia a Can Mir el 2001, Rubí només compta amb la piscina de Can Rosés per donar servei a tota la població. A més, expliquen que al començament d'aquest mandat ja van presentar una moció per a la creació de la piscina i va ser aprovada per unanimitat, però lamenten que va quedar oblidada en un calaix i que aquesta petició tampoc està al pla d'equipaments 2022-2030.

Pel que fa a les instal·lacions de Can Rosés, han demanat que aquestes es millorin i ampliïn per poder donar un bon servei al Club Natació Rubí, ja que l'equip masculí de Waterpolo ha de jugar els seus partits com a local a Molins de Rei perquè la piscina actual no té les mides reglamentàries.

Amb tot això, Veïns per Rubí ha recalcat que l'actual pla d'equipaments és "totalment insuficient i una oportunitat perduda". També han afegit que "el teixit esportiu de la ciutat desenvolupa una gran tasca per garantir la cohesió i convivència social, utilitzant l'activitat esportiva com a element integrador, socialitzador i promotor de la igualtat i cal que tinguin instal·lacions de qualitat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.