FOTODENÚNCIA | L'efecte botellón arriba al bosc de Rubí

Un carro de la compra, mascaretes, ampolles, llaunes i altres deixalles s’acumulen en una cabana precària al bosc proper a l'ermita de Sant Genís

La pandèmia i les restriccions han accentuat la massificació en els espais naturals i l’efecte botellón, que ja arriba fins al bosc de Rubí. Molt a prop de l’ermita de Sant Genís, a escassos metres de les restes de l’antic Castell, hi ha des de fa unes setmanes una cabana que recull tot tipus de deixalles que suggereixen que és un punt de reunió aïllat per beure alcohol per la gran quantitat de llaunes i ampolles que hi ha dins i al seu voltant. A això cal sumar-li altres restes escampades com mascaretes, paquets de tabac, un carro de la compra i mobiliari divers. També hi ha restes que suggereixen que s’ha fet foc.

La cabana acumula deixalles i restes d'una foguera enmig del bosc. FOTO: Redacció

 

Algunes persones que passegen per aquesta zona verda, que s’ha convertit en la vàlvula d’escapament durant el confinament, han vist com en les darreres setmanes la cabana acumula més estris i deixalles, com unes pales i cadires de bar. Una veïna de la urbanització de Can Serrafossà ha posat en coneixement de la Policia local aquesta situació, tot i que dies després de fer-ho l'escenari continua igual.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.